Micro casca profesionala SECRET-EAR

Casca cu sintem de inductie pentru transmiterea si receptionarea nedetectabila a mesajelor verbale

 

Micro casca profesionala fara fir, receptioneaza semnal printr-o bobina cu inductie intr-un camp electromagnetic, plasata la o distanta de 30-40 cm. de ureche. Potrivita pentru telefoane celulare si statii de emisie-receptie. Casca Secret Ear poate fi achizitionata, la cerere, cu sau fara adaptorul pentru telefoane GSM (unde este marcat) sau cu adaptorul pentru statii de emisie-receptie, reportofon sau MP3. Adaptorul (placa de inductie, curea,colier) sunt conectate la dispozitiv.

 

 

Cureaua elastica cu inductie se potriveste la toate marimile. Este conectata la telefonul celular, statia de emisie-receptie sau alt aparat si asigura o transmisie perfecta a informatiilor audio. O singura baterie 6F22 este suficienta pentru functionarea ei. CS200 este un dispozitiv cu mare putere de inductie,capabil sa transmita la o distanta de aproximativ 5-8metri. Nu este necesara purtarea nici unui alt dispozitiv in afara de casca. Asigura un grad mare de camuflare.

Toate mesajele captate de receptorul, telefonul celular sau alt dispozitiv, ascunse sub haine, sunt transmise prin inductie castii Secret Ear, in interiorul urechii.

Placa inductiva, foarte subtire si usor de ascuns, se poate conecta la orice telefon celular,transmitator sau orice alt dispozitiv, asigurand o transmisie perfecta a informatiei. Distanta utila dintre casca si placa inductiva este de 10-15 cm.Nu are nevoie de alimentare pentru a functiona,Casca Secret-ear, prin placa de inductie,poate fi conectata la orice telefon celular sau statie de emisie-receptie de pe piata.

Totusi, va sfatuim sa folositi statiile noastrede emisie-receptie pentru o receptie perfecta.

CARACTERISTICI TEHNICE:

– Microcasca cu inductie pentru orice telefoane celulare si statii de emisie-repectie

– Receptioneaza semnal indus de placa aflata la distanta de ureche

– Alimentare de la microbaterii Zinc-aer tip 10 de 1,4 V sau tip 312 de 1,4 V (usor de gasit)

– Consum scazut si durata lunga de folosinta, pana la aproximativ 100 h.

– Banda audio intre 200Hz si 4KHz.

– Dimensiuni: circa 12 x6 x 5 mm.

– Casca este tratata cu o solutie anti-ceara, ceea ce-i permite o curatire regulata

– Control pentru volum optional

– practic invizibila

Celulare criptate, protectia dumneavoastra impotriva interceptarilor

Celulare criptate, protectia dumneavoastra impotriva interceptarilor. Din ce in ce mai des, pe primele pagini ale publicatiilor apar stiri despre interceptari telefonice ale oamenilor deafaceri, oamenilor politici si functionarilor publici. Astazi, oricine cunoaste chiar si din intamplare o persoana intro functie importanta, risca sa-i fie interceptate convorbirile. Cum se pot proteja? Cu un celular criptat. Tehnologia moderna ne permite sa putem fi gasiti oriunde si in orice moment, insa acest avantaj se poate intoarce impotriva noastra atunci cand avem de transmis informatii importante si sensibile, sau pur si simplu informatii cu caracter personal, catre o persoana al carei telefon este urmarit. Exista riscul sa ne gasim numele in ziar, ceea ce ar putea avea consecinte neplacute pentru viata noastra personala sau la serviciu.

Pentru a ne proteja impotriva interceptarilor si pentru a asigura intimitatea conversatiilor noastre nu trebuie decatsa ne achizitionam un telefon mobil criptat. In exterior celularele criptate arata exact la fel ca si un telefon obisnuit. Diferenta este in interior, un software puternic de criptare codand informatia pe 256 de biti, pe care o trimite in forma criptata, nedecodabila de aparate de interceptare, care ar capta doar un zgomot neinteligibil.

Telefon mobil GSM patru benzi incriptat GSM-Crypto 400

Telefon mobil GSM patru benzi incriptat

Problema Interceptarea telecomunicatiilor s-a transformat in ultimele decenii intr-o industrie puternica. Serviciile de informatii si organizatiile private din lumea intreaga intercepteaza convorbiri ce ar putea contine informatii economice, politice sau militare sensibile. Interceptarea telecomunicatiilor a devenit atat de facila, raspandita si de necontrolat incat convorbirile dumneavoastra private pot sa ajunga pe maini gresite. Echipamentele de interceptare wireless a telefoanelor mobile au devenit disponibile la preturi atat de mici incat sunt folosite inclusiv in conflictele intre firmele mici. Asadar, folosirea incriptarii pentru a va proteja convorbirile este alegerea potrivita.

Protejarea datelor prin intermediul unei inriptari sigure a devenit dificila. Algoritmi “Secreti” de calitatea indoielnica, precum si incriptari prea slabe pentru a va proteja impotriva tehologiei actuale sunt foarte raspandite pe piata telecomunicatiilor. Aceste probleme sunt mascate de strategii de marketing, care va sugereaza ca va puteti baza pe “caracterul secret al algoritmului” certificat de aceleasi servicii de informatii care se ocupa de interceptarea telecomunicatiilor.

ACE-RF 1MHz – 6GHz Detector microfoane ascunse

Detecteaza transmitatoare sau microfoane cu frecventa de pana la 6 GHz

Un dispozitiv foarte folositor de detectare a frecventelor radio pentru detectarea transmitatorilor audio-video sau microfoanelor. Convenabil atat pentru utilizatori privati cat si profesionisti, ACE-RF este un aliat de incredere in detectarea semnaleleor RF pentru securitate sau contra supraveghere. Dispozitivul este complet echipat cu NiCd intern, alimentator AC de priza, antena scurta de cauciuc si casca.

Caracteristici

* Masura de buzunar;

*Sonerie incorporata cu semnal de alerta;

*Motor de vibrare si casca pentru detectare silentioasa.

*Indicator de semnal cu 5 trepte, pentru a indica puterea semnalului;

*Consum mic (durata bateriei este in medie de 8 ore).

*Echipat cu NiCd, alimentator AC de priza, antena scurta de cauciuc si casca de ureche.

GPS-PET DISPOZITIV MULTIFUNCTIONAL GPS DE URMARIRE

Pentru urmarirea animalelor de companie sau bunurilor

SETUL GPS este un dispozitiv de urmarire GPS multifunctional creat special pentru detectarea si urmarirea pozitiei animalelor de companie sau animalelor domestice.

Datorita unui colier cu dimensiune reglabila,  GPS-SET poate fi folosit pe animale de diferite dimensiuni; colierul este detasabil, si dispozitivul se poate folosi pentru oameni, fugari, vehicole, bunuri.

In situatii de urgenta, de exemplu cand faceti jogging cu animalul dv. de companie, in caz de accident, puteti trimite un mesaj sau da un telefon pentru a comunica pozitia dv. exacta. Dispozitivul are si functie de inregistrare a datelor, fiind capabil sa inregistreza pana la 5400 de puncte de trecere.

Veti primi mesaj pe telefonul mobil cu coordonatele pozitiei, adica longitudine si latitudine. De asemenea, puteti stabili intervale regulate de timp la care sa primiti raport cu pozitia exacta a obiectului sau subiectului pe care il cautati.

GPS-SET suporta moduri diferite de lucru, precum de la punct la punct sau management platforma GPS, pentru a putea urmari obiectul online. Este echipat cu o carcasa rezistenta la apa.

GSM Transmitator audio profesional

Transmitator audio profesional cu patru benzi echipat cu doua microfoane stereo

CEL MAI MIC DISPOZITIV DE PE PIATA

Transmitator audio profesional GSM cu patru benzi miniaturizat, pentru locatii precum camere de locuit sau interiorul masinii, ofera posibilitate de supraveghere audio nelimitata de la distanta.

Echipat cu doua microfoane pentru a va oferi o receptie audio foarte buna. Sistemul permite ascultatea de la orice distanta. Cu dimensiunile sale de 39x 40 x 9 mm, este usor de ascuns in orice vehicol, spatiu domestic, prize electrice, tablouri electrice, aparate electrocasnice.

Transmiterea audio se face printr-un procesor de semnal digital puternic care reduce si elimina zgomotele de fond din spatiul domestic sau vehicol. Dispozitivul permite directionarea sunetului in real time. I se pot modifica de la distanta parametri algoritmici si i se pot activa la alegere doua filtre High-pass si Low-pass independente.

De asemenea disponibila in varianta cu cutie*

Pozitionare si dimensiune

Dimensiunea transmitatorului audio permite utilizatorului instalarea sau pozitionarea pe orice fel de vehicol, de la cele mai vechi pana la cele mai noi de pe piata. Datorita lipsei interferentei dispozitivului cu sursele electrice 50Hz AC, poate fi plasat in panouri electrice, prize si intrerupatoare domestice. Dimensiunile sale reduse la minim il fac cel mai mic dispozitiv de acest gen de pe piata.

Pix cu videocamera si inregistrare video DVR-PEN

Pix cu videocamera si inregistrare video. Mic si usor, poate fi de asemenea folosit ca pix pentru scris. Nu uitati sa il luati cu dumneavoastra daca aveti de semnat documente importante.

cu functie de marcare a datei si o memorie de 4 GB integrata, poate inregistra 16 ore de material audio-video. Contine cea mai mca camera in real –time cu rezolutie mare produsa vreodata.

Nu este vorba despre un pix cu o camera in miniatura  integrata, cu pret mic si calitate pe masura, cum sunt cele pe care le puteti gasi pe piata electronicelor digitale. Acesta este un dispozitiv de inregistrare profesionala incastrat in dimensiuni mici, proiectat pentru agentiile guvernamentale si de securitate, si in special pentru cei care vor sa adune dovezi pentru a le prezenta in justitie. Are ca si caracteristica functia de inregistrare “One Touch”, cu ajutorul careia puteti obtine informatii in timp real si 100% discret.

DVR-PEN poate inregistra material video la rezolutie mare (15 cadre pe secunda) in real time, datorita micro camerei ascunse, la doar o apasare de buton.inregistrarile sunt salvate in memoria sa interna USB, care poate stoca 4 GB, sau 6 ore de material video AVI 640x 480.

Bateria sa interna se incarca prin cablu USB; bateria permite 3 ore de inregistrare la o folosire. DVR-PEN pe USB este un pix care contine o camera video si un dispozitiv de inregistrare video

Statie de comunicare de mana IC-ERRE

Statie de comunicare de mana

Caracteristici:

Receptie cu banda larga

495 kHz – 1309.995 MHz (frecvente de telefonie mobila blocate in US) AM/FM/WFM. Memorie preprogramata TV si unde scurte. Pemite interceptarea transmisiilor radio AM/FM, de politie, pompieri, militare, aeriene si altele.

Alerta meteo

Foarte importanta pentru statiile manuale! Functia de alerta meteo va informeaza in legatura cu situatii meteo neprevazute, pentru a putea raspunde in cel mai scurt timp posibil. Minunate cand sunteti pe teren. (doar versiunea USA).

Programabil PC

Se poate conecta la PC-ul dumneavoastra pentru programare si clonare. Necesita software (CS-R5) si cablu (OPC-474) optional. Este de asemenea disponibil cablu USB (OPC-478U).

Constructie foarte rezistenta

Rezistenta constructiei aparatului la conditii meteo face din IR-ERRE un dispozitiv adecvat operatiunilor in exterior.

Canale de memorie

1250 de canale de memorie alfanumerice: 1000 memorie, 25 scan edge pairs, 200 canale memorie cu scriere automata (Max. 100 x 18 banks). Gasire rapida a frecventelor cautate!

Alte caracteristici:

  • Scanare dinamica a memoriei;
  • Baza externa de alimentare
  • Antena interna
  • Baterie NI-Cd
  • Constructie rezistanta la vreme
  • Afisaj mare luminat
  • Mufa externa DC
  • Difuzor mare

IR-CAM Camera digitala infrarosu – Vizualizeaza cerneala invizibila ochiului

Vizualizeaza cerneala invizibila ochiului
IR-CAM este o camera digitala imbunatatita de expertii nostri, care va permite sa vizualizati documente scrise cu pixuri cu cerneala invizibila. Pixurile sunt incluse in pachetul camerei.

Specificatii tehnice ale camerei
Stocare: hard drive de 30 GB care asigura 20 de ore de video long-play sau peste 7 ore de video de inalta calitate.
Microfon: microfon incorporat pentru canal Dolby digital 5.1 inregistrare surround .
Senzor si lentile: HAD CCD de 3.3 megapixeli si 1/3-inch si lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar.
Expunere: mai multe moduri de expunere automata pentru captura video in intuneric.

Dimensiuni: 3.16 x 2.87 x 5.86 inch.
Greutate: 685 g (baterie inclusa).
Montura pentru lumina auxiliara: da.
Zoom optic: 10x
Zoom digital: 120x
Iluminare minima: 5 lux
Deschiderea lentilei: f1.8 – 2.9
Stabilizator de imagine: electronic
Format imagine: JPEG

Dispozitiv de bruiat impotriva dictafoanelor digitale si analoage, transmitatorilor!

Dispozitiv de bruiat impotriva dictafoanelor digitale si analoage,transmitatorilor. Dispozitivul foloseste la prevenirea inregistrarilor neautorizate pe dictafoane
digitale sau analoage. Poate fi aplicat cu succes in blocarea diferitelor tipul de “dispozitive de ascultare”, radio-microfoane si transmitatori radio. Pentru comoditate si economisirea timpului, dispozitivul de bruiat poate fi controlat de la o telecomanda minuscula. Designul modern si linia originala fac ca dispozitivul sa poate fi folosit in doua variante: in miscare sau in stationare. De exemplu, in stationare, dispozitivul poate fi plasat pe o masa pe post de suport telefonic, sau simuland echipamentele
de birou. Pentru acest motiv, compania producatoare ofera o gama larga de culori si tonuri ale dispozitivului, in functie de dorinta clientului. Exista situatii
in care dispozitivul poate fi folosit in miscare. Pentru aceasta este suficient sa plasati dispozitivul intr-o mapa de format A4.
Timpul indelungat de functionare (mai mult de 2 ore) precum si raza sa mare de actiune (pana la 4-5 metri) fac posibila folosirea dispozitivului in cele mai variate situatii.

Powered by WordPress | Shop Free T-Mobile Phones Online | Thanks to Verizon Phones without Contract, MMORPG Games and Sell Car